Energyflow makes relations grow

ENERGITERAPI

(Även distansbehandling)

Har du svårt att ta dig till mina lokaler, kan jag erbjuda energiterapi och resonansterapi på distans.

Vill du ha enbart en samtalssession går det att göra via nätet; Zoom, messenger eller liknande.

.

Hur går det då till med distansbehandling?

Vi pratas vid innan på telefon, du avsätter ca en timmes tid då du kan vara ostörd. Du lägger dig på din säng eller soffa och bara tar emot, ha gärna en pläd eller filt på dig, du kan bli lite ruggig, se till att du har ett glas vatten som du kan ta efteråt. Du behöver inte göra något alls, bara var öppen för att ta emot vad som nu kan komma. Jag utför en behandling vid min bänk, precis som om du låg på den. Det tar ca 40-45 minuter. Du får en stund på dig att bara vara i det avslappnande tillstånd som uppstår. Vi talas sen vid per telefon efteråt för att prata om hur upplevelsen var.

Vill du ha distanshealing hör av dig till mig på 070-517 29 15, ring eller skicka ett sms. Du kan också boka via Boka direkt.


Välkommen att höra av dig om du vill boka eller har frågor ang. distanshealing.

070-517 29 15

Energiterapi är en mjuk och samtidigt kraftfull behandlingsmetod som skapar balans på alla plan hos en person - fysiskt, känslomässigt, mentalt, psykiskt och själsligt.

Vårt energisystem är ett av många system i kroppen och precis som blodomloppet, andningssystemet, hormonsystemet m. fl. behöver det vara i balans för att vi ska må bra.

Energiterapi hjälper dig att få mer balans och flöde i systemet. Allt börjar i energisystemet och obalans där kan på sikt skapa obalans i den fysiska kroppen. När vi får fysiska och psykiska symptom, då kan det ha funnits obalanser energimässigt sedan länge.

Att hålla sitt energisystem i balans är en investering för framtiden.

Med ett energisystem i balans mår du som bäst!

Hur går en behandling till?

Du ligger, fullt påklädd på en bänk, jag som terapeut läser av ditt energisystem och balanserar ditt energiflöde både genom att beröra dig med lätta mjuka händer och med hjälp av en pendel. Du bara slappnar av och tar emot. Hittar jag obalanser kan jag gå in och rensa din energiblockering genom olika metoder. När behandlingen, som tar ca 40 minuter, är klar sitter vi ner en stund och pratar om upplevelsen av den.Första besöket kan ta upp till en timme och tjugo minuter, vi samtalar först och du får svara på en del frågor där svaren hjälper till att lägga ditt pussel.

Energiterapi kan också vara en processession, då vi sitter ner och samtalar och jag vägleder dig så du kan hitta känslor, minnen du inte tittat på på länge. Kroppen låter dig bara ta fram det du just i stunden orkar titta på. Allt detta, i kombination med healingbehandlingen, ger dig värdefulla pusselbitar.

Energiterapi är en mycket djupavslappnande och behaglig metod som ger dig en känsla av välbefinnande och energipåfyllning.

​ När kan energiterapi vara bra?

    Bl.a vid:

 • Akuta och kroniska sjukdomar

 • Skador

 • Trauman

Vad kan du få för resultat av energiterapi?

 • Snabbare läkning av skador eller vid operation

 • Minskad smärta

 • Generellt välbefinnande

​Energiterapi kan startar en personlig process som kan ge:

 • Djupare kontakt och självinsikt

 • Ökad självkänsla och personlig kraft

 • Förbättrade relationer

 • Ökad kreativitet

 • Mer glädje och livsenergi

NATURLIG FACELIFT

Naturlig Facelift är vad det heter - en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.

Naturlig facelift är en behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft. Ansiktsmassagen fördröjer åldrandeprocessen och är både avslappnande och avstressande.

Naturlig Facelift kan:

 • Lindra spänningshuvudvärk

 • Få dina käkmuskler att slappna av

 • Öka blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster.

 • Stärka ansiktsmusklerna och bidra till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer.

 • Reparera och balansera tillståndet i huden, vilket fördröjer ålderstecken.

 • Lösa upp muskelspänningar och skänka djup avslappning och inre frid.

 • Stimulera och skapa balans i energisystemet

 • Balansera Qi - livsenergi vilket förbättrar den allmänna hälsan och har en positiv inverkan på utseendet.

 • Förbättrar det lymfatiska flödet och transporterar bort gifter från huden.

RESONANSTERAPI - CHAKRABALANSERING

(Även distansbehandling)

Vi behöver energi för att fungera. När energiflödet är effektivt och i balans fungerar hela kroppen tillfredsställande. Disharmoni i energiflödet resulterar i en känsla av trötthet och om det pågår länge kan det ge besvär, smärta och i sämsta fall sjukdom i olika delar av kroppen. Energiflödet kan stagnera p.g.a. en skada, emotionell smärta, sorg och ilska som inte får komma fram. Matsmältningsproblem, depression och halsproblem kan vara tecken på stagnation i energiflödet. Energibalansering är en naturlig och mycket behaglig väg till återhämtning och hjälp till självläkning i djup avslappning.

Energibalsering sker genom resonansterapi. Med hjälp av små milda vågrörelser med händerna och fingrarna syftar terapeuten till att hjälpa klienten att själv släppa in energi i kroppen. Detta lossar blockeringar och spänningar och tillåter på så sätt kroppen att läka sig själv. Behandlingen avslutas med en chakrabalansering på fötterna. Chakran agerar som mottagare och distributör av energi. De är dina energicenter.

ANSIKTSZONTERAPI/REFLEXOLOGI

Ansiktszonterapi är en metod, som på många sätt påminner om den klassiska fotzonterapin, metoden används med samma måloch resultat.

Det är en mycket behaglig och välgörande behandlingsform som strävar efter att behandla besvär genom att stimulera kroppens egnaläkningsprocesser. Genom att behandla ansiktet med reflexlogi förbättras dels cirkulationen i ansiktet, dels påverkas organ och andrafunktioner i kroppen positivt. Målsättningen med behandlingen är att förebygga hälsoproblem, lindra de som redan existerar och förhindra att de blir kroniska.

Stimuleringen av zoner och punkter i ansiktet har en positiv inverkan på meridianer, centrala nervsystemet (CNS), blodet och lymfans kretslopp. Meridianerna och dess förgreningar har förbindelse med kroppens vitala organ och CNS. Detta är en grundläggande princip i refloxologin.Det är alltså möjligt att med hjälp av denna behandling stimulera specifika sinnesnerver och hjärncentras funktioner som påverkar bl.a. vitala organ, hormonsystemet samt flera andra funktioner i kroppen. 

DAILY ENERGI ROUTINE

Lär dig en 7-minutersrutin som får dig att öka din energi, lösa upp energiblockeringar och kickstarta dig på morgonen.

Jag går igenom alla rörelser, du får veta varför de är bra att göra och du får ett kompendium som förklarar det hela (skickas med e-post så vi sparar lite på skogen)

Din kropp och själ kommer att tacka dig för att du ger dem 7 minuter av din tid.


ANSIKTSMASSAGE - ingår i både Naturlig Facelift och ansiktszonterapi

I tusentals år har både män och kvinnor fått uppleva de avkopplande och terapeutiska fördelarna med ansiktsmassage. Gamla medicinska texter skrivna av asiater, greker, romare, perser, indier och européer beskriver de många fördelarna med ansiktsmassage. Historiskt sett har människor från olika kulturer använt ansiktsmassage som en naturlig skönhetsbehandling.

Ansiktsmassage kan:

 • Lugna nervsystemet.

 • Minska mental stress.

 • Stress har visat sig vara en av de viktigaste orsakerna till tidigt åldrande av huden eftersom överskottet av kortisolhämmar produktionen av kollagen och elastin (som ger huden spänst).

 • Minska svullnader.

 • Förbättra muskeltonus.

 • Stimulera cirkulationen.

 • Minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.

 • Ha en renande inverkan.

 • Förbättra kapaciteten för tydligt, lugnt tänkande.

 • Låta sinnet varva ner.

 • Bidra till en känsla av djup avslappning.

 • Skapa en känsla av välbefinnande. 

QIGONG - ZHINENG

Har du ett kompisgäng som du träffar regelbundet, syjunta, bokcirkel, grannar, gamla klass-/arbetskamrater... Bjud hem dem och gör något annorlunda...

... prova på Qigong. Bjud hem några vänner, jag kommer till er och ni får prova på.

Vill ni veta mer om det fantastiska energisystem vi alla har kan vi göra en Energikväll hemma hos dig, jag berättar om energisystemet, ni får prova på att känna på energin som inte syns, men som finns. Ni får lära er några övningar som ger ökad/lugnar energin när du är låg, stressad, eller uppvarvad.

Hör av dig till mig så kan vi skräddarsy en kväll till er. Ring eller skicka mejl.

Det finns många energiövningar som är lätta att lära sig och lätta att använda, de går fort att göra och du kan när som helst använda dig av dem.

Qigong är en meditation i rörelse, skulle man enkelt kunna säga.

Har du aldrig prövat den här typen av träning förut kommer du att bli överraskad över hur enkla och sköna rörelserna är.

De långsamma flytande rörelserna gör att du slappnar av mentalt, andningen blir lugnare, djupare och cirkulationen kommer igång i hela kroppen. Metoden lämpar sig utmärkt för dig som vill få mer energi, förbättra hälsan samt förebygga och lindra sjukdomar. Qigong utgör grunden för bland annat akupunktur och Traditionell Kinesisk Medicin.

Ett grundläggande syftet med Zhineng Qigong är att släppa stress och skapa fysisk vitalitet, känslomässig balans och mental klarhet.

Denna medicinska qigong utgör en god grund för de självläkande processerna i både kropp och själ.

De kinesiska myndigheterna utnämnde år 1997 Zhineng Qigong till den bästa och mest hälsobefrämjande qigongmetoden i hela

Kina för att det är en säker, välbeprövad och mycket effektiv metod för att förbättra hälsan.

Har du problem med någon del av kroppen, t.ex. värk eller stelhet, då tränar du på en nivå som din kropp klarar av, kan du inte göra någon rörelse tänker du dig att du gör rörelsen istället.

ALLA kan alltså vara med och träna Qigong.  

VARMT VÄLKOMMEN!